Deli Dih

Pridruži se projektu #VsiZaMavrico

Pridruži se projektu #VsiZaMavrico

V poletnih mesecih bomo iskali še več mavričnih podpornikov, torej ljudi, ki spodbujajo enakopravnost in so proti diskriminaciji oziroma homofobiji, bifobiji in transfobiji ter so v ta namen pripravljeni narediti korak naprej in svoje prepričanje tudi javno izraziti s svojo fotografijo in izjavo o razlogih za podporo LGBTIQ skupnosti.

V ta namen iščemo prostovoljke_ce, ki bi nam radi pomagali pri iskanju podpornikov. Delo prostovoljcev bo promocija projekta na stojnici v Ljubljani pa tudi v drugih slovenskih mestih in iskanje posameznikov ali skupin, ki se bodo pripravljene fotografirati v znak podpore.

Za vse prostovoljce bo organiziran tudi uvodni sestanek, na katerem jih bomo opremili z vsemi potrebnimi informacijami, kot so:

  • predstavitev Društva DIH,
  • podrobnejša seznanitev s projektom #VsiZaMavrico in delom na projektu;
  • osvetlili bomo aktualno dogajanje na področju LGBTIQ+ pravic v Sloveniji;
  • spregovorili bomo o pristopih dela na terenu in morda še čem drugem.

Filozofija projekta #VsiZaMavrico oz. All For Rainbow je enostavna. LGBTIQ+ osebe še vedno nimajo zagotovljenih vseh pravic in enakopravnost še ni dosežena. Poleg boja s “političnimi odločevalci” je pomembno tudi osveščanje splošne javnosti in jasno izražena podpora LGBTIQ+ osebam. V sklopu projekta tako spodbujamo zaveznike LGBTIQ+, da s simpatičnimi fotografijami podprejo skupnost in jasno povedo, da so za enakopravnost ter proti homofobiji, bifobiji in transfobiji. Te fotografije pa kasneje objavimo na splet prav tako pa bo izšla foto knjiga.

Če smo te uspeli zainteresirati oziroma imaš dodatna vprašanja se lahko prijaviš oz. javiš preko elektronskega naslova info@dih.si, Facebooka ali po telefonu  (041 562 375). 

>

Obiščite nas

Slomškova ulica 25
1000 Ljubljana