Deli Dih

Mladinske izmenjave 2018

Mladinske izmenjave 2018

Društvo DIH letos sodeluje z različnimi organizacijami iz cele Evrope na projektih mladinskih izmenjav preko programa Erasmus+. V letošnjem letu se boš lahko udeležil_a izmenjav na Slovaškem, na Nizozemskem in v Italiji, kjer bosta potekali celo dve izmenjavi. Da bo vse skupaj bolj pregledno, smo pripravili spodnjo tabelo, kjer lahko pregledaš datume in lokacije, spodaj pa najdeš še povezave do prijavnic in dodatnih informacij o projektih. Izbranim udeležencem_kam bodo kriti stroški udeležbe.

  • Več informacij o izmenjavi Rainbow Summer Camp. Prijave zbiramo na info@dih.si.
  • Več informacij o izmenjavi Youth in Activism in prijavnica.
  • Več informacij o izmenjavi Rainbow Tribe. Za to izmenjavo še iščemo 1 vodjo, ki bi se udeležil_a tudi pripravljalnega srečanja (APV), ki bo potekalo med 13. in 15. julijem v Chivassu. Prijave zbiramo na info@dih.si.
  • Več informacij o izmenjavi Queer Lab Europe in prijavnica. Za to izmenjavo še iščemo 1 vodjo, ki bi se udeležil_a tudi pripravljalnega srečanja (APV), ki bo potekalo med 28. junijem in 1. julijem v Neaplju (organizatorji te bodo peljali tudi na Neapeljsko parado ponosa). Če želiš biti vodja, se nam javi tudi na info@dih.si.

Za projekta Queer Lab Europe in Rainbow Tribe še iščemo vodje izmenjave. Za vodje izmenjave ne velja starostna omejitev, tako da se lahko prijavite tudi tisti_e, ki ste morda že prestopili_e omenjeno starostno mejo.

Se sprašuješ, zakaj na mladinsko izmenjavo? Vsekakor je to izkušnja, ki je ne boš pozabil_a, kjer se boš lahko marsikaj naučil_a, spoznal_a nove ljudi, imel_a priložnost za osebno rast, seveda vključuje veliko zabave in potovanje. Ampak ne verjemi nam na besedo, poskusi. ;) Za nekaj dodatne motivacije, pa lahko prebereš Ivin zapis, ki se je mladinske izmenjave udeležila v začetku letošnjega leta.

Za vsa dodatna vprašanja nam lahko pišeš na info@dih.si ali nas pokličeš na 041 562 375.

 

>

Obiščite nas

Slomškova ulica 25
1000 Ljubljana