Deli Dih

Pomladno vikend druženje z DIHom in OIS

Pomladno vikend druženje z DIHom in OIS

Pred nami je še ena super priložnost za druženje in spoznavanje novih ljudi. Intenzivnejša različica. ;)

Na letošnje prvo vikend druženje se odpravljamo med 11. in 13. majem 2018. Tokrat ga mahnemo v CŠOD Jurček.

Teme druženja še nimamo, zato so dobrodošle vse teme, ki te zanimajo, te ‘mučijo’. Tako kot lani, se bomo z vsebinami na taboru prilagajali vašim željam in potrebam, zato te prosimo za čim bolj konkretne želje in predloge, kaj bi rad_a počel_a ta vikend. Zelo dobrodošlo je torej, da druženje organiziraš skupaj z nami in si ga prikrojiš svojim potrebam in željam. Tako bomo kar najbolje izkoristili skupni čas, se bolje spoznali, se zabavali in morda kaj novega ustvarili. Možnosti so omejene samo z našo domišljijo.

Ker bomo naročili sonce, si obetamo tudi kakšen izlet v hribe, zato ne pozabi na športna oblačila in obutev.

Okvirnega programa sicer še nimamo, prav zaradi tega, ker bi radi, da ga oblikujemo skupaj in ga prilagajamo skupini. Kljub temu pa ti lahko zaupamo par nujnih informacij:

V petek popoldne se odpravimo proti Kočevju, kjer bomo skupaj povečerjali. V soboto se bomo cel dan družili, v nedeljo pa se po kosilu odpravimo nazaj domov. Za hrano in kočo, kjer bomo prespali 2 noči, bomo poskrbeli mi.

Za kaj prosimo, da poskrbite udeleženci?

  • Za souporabo lastnih prevoznih sredstev do lokacije tabora (po zaključku prijav bomo skoordinirali prevoz po sistemu “lahko te zapeljem – me lahko zapelješ?”);
  • da s seboj prinesete udobna oblačila, primerna za lažje športne aktivnosti in udobne pohodne čevlje za krajši izlet;
  • prosimo, da s seboj prinesete copate, brisače in posteljnino oziroma spalno vrečo;
  • prispevate ideje in predloge za skupne aktivnosti, da bomo skupaj preživeli simpatičen vikend odDIH.

Cena tabora je 30 €. V ceno tabora je vključena članarina v Društvo DIH, ki pa ni obvezna. Plačilo se izvede preko bančnega nakazila in sicer na račun TRR SI56 6100 0000 3595 749 (koda namena: OTRH, namen: Ime Priimek udeležba na taboru, referenca: SI00 11042018).

Prijave so odprte za vse, ne glede na osebne okoliščine, spolno usmerjenost ali identiteto. Zbiramo jih do 18. 4. 2018 oz. do zapolnitve mest, njihovo število je omejeno. Prijave zbiramo preko elektronskega obrazca, kjer nam zaupaš vse potrebne podrobnosti za udeležbo na vikend druženju. Za ustrezno varstvo osebnih podatkov je poskrbljeno, videli jih bomo samo organizatorji in jih uporabili za namene organizacije vikenda.

Za vsa dodatna vprašanja, predloge, dogovore nam piši na info@dih.si ali nas pokliči na 041 562 375.

Društvo DIH – Enakopravni pod mavrico in Športno društvo Out in Slovenija te lepo vabimo, da se nam pridružiš, povabiš prijatelje in preživiš zabaven vikend v dobri družbi.

Aktivnost podpirajo Ministrstvo za zdravje, Mestna občina Ljubljana in ŠOU Ljubljana.

>

Obišči nas

Slomškova ulica 25
1000 Ljubljana