Deli Dih

Pomladni queer tabor z DIHom in OIS

Pomladni queer tabor z DIHom in OIS

Pred nami je še ena super priložnost za druženje in spoznavanje novih ljudi. Intenzivnejša različica. ;)

Na letošnje prvo vikend druženje se odpravljamo med 17. in 19. majem 2019. Tokrat ga mahnemo v CŠOD Bohinj.

Foto: csod.si

Tema druženja še ni določena, zato so dobrodošle vse teme, ki te zanimajo, te ‘mučijo’. Tako kot do sedaj, se bomo z vsebinami na taboru prilagajale_i vašim željam in potrebam, zato te prosimo za čim bolj konkretne želje in predloge, kaj bi rad_a počel_a ta vikend. Če imaš idejo in voljo prispevati z organizacijo kakšne aktivnosti, nam tudi javi in jo bomo poskusile_i umestiti v program.

Zelo dobrodošlo je torej, da druženje organiziraš skupaj z nami in si ga prikrojiš svojim potrebam in željam. Tako bomo kar najbolje izkoristile_i skupni čas, se bolje spoznale_i, se zabavale_i in morda kaj novega ustvarile_i. Možnosti so omejene z našo domišljijo.

Ker bomo naročile_i sonce, si obetamo tudi kakšen izlet v hribe, zato ne pozabi na športna oblačila in obutev.

Okvirnega programa sicer še nimamo, prav zaradi tega, ker bi rade_i, da ga oblikujemo skupaj in ga prilagajamo skupini. Kljub temu pa ti lahko zaupamo par nujnih informacij:

V petek popoldne se odpravimo proti Bohinju, kjer bomo skupaj povečerjale_i. V soboto se bomo cel dan družile_i, v nedeljo pa se po kosilu odpravimo nazaj domov. Za hrano in dom, kjer bomo prespali 2 noči, bomo poskrbele_i me_i.

Za kaj prosimo, da poskrbite udeleženke_ci?

  • Za souporabo lastnih prevoznih sredstev do lokacije tabora (po zaključku prijav bomo skoordinirale_i prevoz po sistemu “lahko te zapeljem – me lahko zapelješ?”);
  • da s seboj prinesete udobna oblačila, primerna za lažje športne aktivnosti in udobne pohodne čevlje za krajši izlet;
  • prosimo, da s seboj prinesete copate, brisače in posteljnino oziroma spalno vrečo;
  • prispevate ideje in predloge za skupne aktivnosti, da bomo skupaj preživele_i simpatičen vikend odDIH.

Cena tabora je 20 €. V ceno tabora je vključena članarina v Društvo DIH, ki pa ni obvezna. Plačilo se izvede preko bančnega nakazila in sicer na račun TRR SI56 6100 0000 3595 749 (koda namena: OTHR, namen: Ime Priimek udeležba na taboru, referenca: SI99).

Prijave so odprte za vse, ne glede na osebne okoliščine, spolno usmerjenost ali identiteto. Zbiramo jih do 26. 4. 2019 oz. do zapolnitve mest, njihovo število je omejeno. Prijave zbiramo preko elektronskega obrazca, kjer nam zaupaš vse potrebne podrobnosti za udeležbo na vikend druženju. Za ustrezno varstvo osebnih podatkov je poskrbljeno, videle_i jih bomo samo organizatorice_ji in jih uporabile_i za namene organizacije vikenda.

Dom in aktivnosti bodo prilagojene tudi za osebe z invalidnostmi.

Za vsa dodatna vprašanja, predloge, dogovore nam piši na tabor@dih.si ali nas pokliči na 041 562 375.

Društvo DIH – Enakopravni pod mavrico in Športno društvo Out in Slovenija te lepo vabimo, da se nam pridružiš, povabiš prijatelje_ice in preživiš zabaven vikend v dobri družbi.

ZANIMIVOST: Skupaj z nami bodo imele_i v CŠOD Bohinj tabor tudi Legebitrovke_ci. Tabora sta si po vsebinah in strukturi različna, vendar se bomo tam vsekakor družile_i, morda imele_i celo kakšno skupno aktivnost. Zaradi raznolikosti ponudbe te vabimo, da si ogledaš oba tabora in se odločiš, kam te bolj vleče. Povezava do Legebitrinega tabora.

Aktivnost podpirata Ministrstvo za zdravje in Mestna občina Ljubljana.

>

Obišči nas

Slomškova ulica 25
1000 Ljubljana