Deli Dih

Anketa: življenje LGBT-oseb po petdesetem

Anketa: življenje LGBT-oseb po petdesetem

Društvo DIH – Enakopravni pod mavrico v okviru projekta Podporni program za LGBT-starejše spodbuja razmislek o življenju LGBT-oseb po petdesetem letu starosti. S kakšnimi izzivi se soočate, kakšne so vaše potrebe, želje? Sodelujte v anonimni spletni anketi in nam pomagajte pripraviti programe, projekte in aktivnosti za LGBT 50+. Anketa je na voljo tu #LGBT50PLUS.

Kljub različnim pokusom in projektom, ki so potekali v preteklih letih, je poznavanje populacije LGBT-starejših, njihovih potreb in želja ter izvajanje projektov in programov, ki bi bili namenjeni LGBT-starejšim v Sloveniji, še vedno v povojih. Na Društvu DIH smo v letu 2020 začeli izvajati Podporni program za LGBT-starejše, v okviru katerega izvajamo različne aktivnosti, od medgeneracijskih pogovornih skupin do dogodkov, ki so namenjeni predvsem LGBT-osebam nad 50 let.

Zahvaljujemo se vsem tistim, ki ste ali še boste izpolnile_i anketo in lepo vabimo vse, ki bi nam rade_i še karkoli v zvezi s to tematiko sporočile_i, da se nam oglasite na info@dih.si ali nas pokličete na 041 562 375. Dobrodošle so kakršnekoli ideje za izvedbo aktivnosti, zamisli in seveda osebna angažiranost za pomoč pri organizaciji dogodkov, ki so v osnovi namenjeni LGBT-starejšim.

Program sofinancirata MOL – oddelek za zdravje in socialno varnost in FIHO.

>

Obišči nas

Slomškova ulica 25
1000 Ljubljana