Deli Dih

Na DIHu zaposlujemo

Na DIHu zaposlujemo

Pri Društvu DIH iščemo osebo za delo v pisarni in soustvarjanje ter izvajanje naših projektov – vodja projektov. Zaposlitev je za polni delovni čas z začetkom v oktobru 2020, za dobo 12 mesecev (vštevši 3-mesečno poskusno dobo) in z možnostjo podaljšanja.

Oseba se bo v začetku spoznala z dejavnostmi društva in aktivnostmi, ki obsegajo različne projekte na področju človekovih pravic, s poudarkom za LGBTIQA+ temah in skupnosti (lezbijke, geji, biseksualne, transspolne, interspolne, kvir, aseksualne, aromantične osebe, ki prevprašujejo svojo spolno usmerjenost in/ali identiteto), npr. projekt hiv/aids preventive Pamet v roke, kondom na glavo, Vse_i za mavrico, skupnostni dogodki, tabori in delo s skupnostjo ter druge aktivnosti in projekti. Delo poteka v pisarni v Ljubljani in na terenu po Sloveniji.

Zahtevana je vsaj srednješolska izobrazba (5. stopnje), zaželena pa 6. ali 7. stopnja družboslovne smeri, vozniški izpit B kategorije, aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika, delo z urejevalnikom besedil in s preglednicami. Zaželene so izkušnje na področju delovanja nevladnih organizacij, s projektnim delom in razpisi, poznavanje LGBTIQA+ vsebin in povezane problematike, z delom z mladimi in/ali drugimi starostnimi skupinami, z delom s skupino, z vodenjem delavnic, pri organizaciji dogodkov ter pri vodenju prostovoljcev.

Od interesentke_a pričakujemo, da nam pošlje življenjepis in motivacijsko pismo, v katerem opiše svoje dosedanje izkušnje in pričakovanja oz. kratko vizijo aktivne vključitve v delovanje društva.

Prijavo pošljite na elektronski naslov info@dih.si in sicer do 13. 9. 2020 s pripisom »ZAPOSLITEV«.

>

Obišči nas

Slomškova ulica 25
1000 Ljubljana