Jesenski queer tabor z DIHom in OIS

Pred nami je še ena super priložnost za druženje in spoznavanje novih ljudi. Intenzivnejša različica. ;) Prijave zbiramo preko elektronskega obrazca do 1. 10. 2018 oz. do zapolnitve mest. Več info.
12 Oct 18:00 - 17:00
CŠOD Lipa
Črmošnjice 24, Semič
Več o dogodku

Pretekli dogodki

Jesenska Plata

Pridruži se nam na tradicionalnem nogometnem turnirju proti diskriminaciji Plata. Poleg nogometnega turnirja bo pester spremljevalni program s kopico delavnic. Ne bo manjkalo sporočilo o enakopravnosti v športu.
23 Sep 9:00 - 18:00
Šolsko igrišče OŠ Zalog - Plata
Cerutova ulica 6, Ljubljana
Več o dogodku

DIHtiv večer, drugič

Vabimo te na drugo izdajo DIHtivega večera, na katerem bomo prebirali nove pesmi (novih) avtorjev, ki sodelujejo v letošnji akciji DIHtivo.
18 Sep 18:00 - 20:00
Društvo DIH
Slomškova ulica 25, Ljubljana
Več o dogodku

DIH na Festivalu LUPA

Tudi letos se bomo udeležili Festivala nevladnih organizacij LUPA. Pridi mimo in počvekaj z nami. O lgbt+ in skoraj vsem. ;)
13 Sep 10:00 - 18:00
Prešernov trg
Prešernov trg, Ljubljana
Več o dogodku

Zabavna igrica – Minuta do zmage

It is time for another fun game night! This time we are going to play different kinds of funny games and you will have just one minute to win it. We will play in groups, so you are welcome to invite your friends to join us. For sure it will be fun with lots of laughs and good vibes. 🙂 We are looking forward to seeing you soon.
11 Sep 18:00 - 20:00
Društvo DIH
Slomškova ulica 25, Ljubljana
Več o dogodku

Igre pod javorjem

Dobimo se pod DIHovim javorjem, kjer se bomo družili in: balinčkali, se šli ristanc, kartali, se igrali človek ne jezi se, Activity ..., ustvarjali svoje 'grafite' s kredo, prinesi svojo igro ;)
17 Aug 17:00 - 20:00
Društvo DIH
Slomškova ulica 25, Ljubljana
Več o dogodku

Bazenčkanje

Čas je za osvežitev, zato te vabimo, da se nam pridružiš na kopališču Kodeljevo od 10.00 naprej. (Zbor ob 10.00 pred kopališčem. Če bi prišel_la kasneje, javi, se bomo dogovorili_e.) Sporoči, če se nam boš pridružil_a, na info@dih.si. Na isti kontakt se lahko javiš, če bi bazen obiskal_a kak drug dan. Brezplačne vstopnice za kopališče Kodeljevo je v okviru projekta Ljubljana mladim - enostavno mladi namenil Urad za mladino Mestne občine Ljubljana
9 Aug 10:00 - 19:00
Kopališče Kodeljevo
Ulica Carla Benza 11, Ljubljana
Več o dogodku

Filmski večer

Konec meseca si bomo privoščili še en film, tokrat kar na DIHu na Slomškovi 25. Imaš predlog, kaj bi gledali? Javi v angleščini na annely.manninen@dih.si.
25 Jul 18:00 - 20:30
Društvo DIH
Slomškova ulica 25, Ljubljana
Več o dogodku

Družabne igre v Tivoliju

Tokrat se bomo na večer družabnih iger odpravili kar v Tivoli. S sabo prinesemo še slackline, vabimo, da tudi ti kaj prineseš s sabo - mogoče loparije in žogice za badminton ali frizbi.
19 Jul 17:30 - 20:00
Park Tivoli
Cesta 27. aprila 2, Ljubljana
Več o dogodku

Pakiranje kondomov

Pomagaj nam napakirati naslednjo rundo kondomov in lubrikantov v priročne paketke. Vsekakor obljubimo dobro družbo, kaj za prigrizniti in popiti. Če bo vreme, se bomo prestavili kar ven, na zrak.
11 Jul 17:00 - 19:00
Društvo DIH
Slomškova ulica 25, Ljubljana
Več o dogodku

DIHov kino večer: Z ljubeznijo, Simon

Pridruži se nam na DIHovem kino večeru. Tokrat se bomo odpravili v Kolosej na ogled filma Z ljubeznijo, Simon. Gre za lahkoten, poletni film, za katerega verjamemo, da bo v gledalcih_kah sprožil zelo različne odzive. Zato bomo veseli_e, če se boš podružil_a z nami tudi po koncu filma in izmenjal_a svoje misli in komentarje. Rezerviraj karto za ogled filma s prijavo na info@dih.si, saj je njihovo število omejeno.
4 Jul 18:50 - 21:50
Kolosej
Šmartinska cesta 152, Ljubljana
Več o dogodku

Estonski večer // Estonian evening

Tere-tere! Join us on Estonian evening on Monday, July 2nd at DIH. We will have a fun quiz with Estonian music. And you will also learn a few Estonian words. The event will be held in English. Kohtumiseni! Se vidimo kmalu!
2 Jul 18:00 - 20:00
Društvo DIH
Slomškova ulica 25, Ljubljana
Več o dogodku

11. pub kviz: na ladjici!

Tudi letos bomo v paradnem tednu odpluli z ladjico po Ljubljanici in na njej priredili 11. pub kviz. Obvezne prijave na info@dih.si zaradi omejenega števila mest.
22 Jun 18:45 - 21:00
Klub rečnih kapitanov
Opekarska cesta 1 (pod Prulskim mostom), Ljubljana
Več o dogodku

Partnerji

   

>

Obiščite nas

Slomškova ulica 25
1000 Ljubljana