Večer družabnih iger

V sredo zvečer se ponovno dobimo na večeru družabnih iger, kjer pa bomo vmes zapakirali še kakšen paket kondom+lubrikant+info. Za 'nagrado' pa vam bomo pripravili nekaj sladkega za pod zob.
21 Feb 17:00 - 20:00
Društvo DIH
Slomškova ulica 25, Ljubljana
Več o dogodku

Pub kviz

Že tradicionalni pub kvizi se končno nadaljujejo. S prijatelji odgovarjajte na vprašanja ob dobri pijači in se potegujte za lušne nagrade. Zberi ekipo 2-4 ljudi in vas prijavi na info@dih.si do ponedeljka, 26. 2. 2018. Več informacij sledi ...
28 Feb 18:00 - 20:00
,
Več o dogodku

Pretekli dogodki

Praznovanje kitajskega novega leta

Na DIHu bomo letos z Wei-Lunom praznovali kitajsko novo leto. Spregovorili bomo o tradicijah, pripravili nekaj tradicionalnega za pod zob in zapisali dobre misli in želje. Svoje želje glede hrane nam lahko sporočiš preko obrazca.
16 Feb 17:30 - 20:30
Društvo DIH
Slomškova ulica 25, Ljubljana
Več o dogodku

Pridi po valentinov paketek

Ponovno smo za moški del populacije pripravili valentinove paketke, ki jih lahko na valentinovo prevzamete pri nas.
14 Feb 10:00 - 15:00
Društvo DIH
Slomškova ulica 25, Ljubljana

Mednarodni dan kondoma

Na mednarodni dan kondoma pridi po kondome in lubrikante na stojnico na Prešernov trg. Kondom je še vedno edina zaščita proti spolno prenosljivim okužbam.
13 Feb 15:00 - 19:00
Prešernov trg
Prešernov trg, Ljubljana

Okrogla miza Nogomet smo ljudje – cela mavrica ljudi

Ob UEFA Futsal EURO 2018 odpiramo razpravo o družbeni vlogi nogometa, odprtosti in vključenosti, s posebnim poudarkom tudi na LGBTIQ skupnosti. Vabimo vas, da se nam pridružite na mednarodni okrogli mizi Nogomet smo ljudje – cela mavrica ljudi. Prireditev bo potekala v angleškem jeziku. Udeležba na dogodku je brezplačna, zaradi omejitev prostora pa so zaželene online prijave do 7.2.2018.
9 Feb 11:00 - 13:00
Mestna hiša Ljubljana
Stritarjeva ulica 2, Ljubljana
Več o dogodku

DIHov kino večer: Pokliči me po svojem imenu

Tokrat se bomo odpravili na ogled filma Pokliči me po svojem imenu v Kinodvor. Pred kinom se dobimo v torek, 6. 2. 2018, ob 16.45. Zaradi omejenega števila brezplačnih vstopnic so individualne prijave obvezne. PRIJAVE ZAPRTE. Seveda vabljen_a, da se nam pridružiš v vsakem primeru in si karto kupiš sam_a.
6 Feb 17:15 - 19:30
Kinodvor
Kolodvorska 13, Ljubljana
Več o dogodku

Večer družabnih iger: Secret Schicklgruber

Secret Hamlet je družabna igra, v kateri liberalci skušajo doseči konsenz medtem ko fašisti delajo zmedo, da na oblast spravijo Skrivnostnega Heiderja ... Pridruži se nam, samo združeni bomo uspeli premagati fašistično grožnjo za prihodnost! Ampak samo, če na volilni dan ne ostaneš doma!
31 Jan 18:00 - 21:00
Društvo DIH
Slomškova ulica 25, Ljubljana
Več o dogodku

Družabni večer z LGBTIQ+ zgodbami

Pridružite se nam in delite svojo zgodbo; dogodek bodo izvedli udeleženci mladinske izmenjave Power action! :D Po novoletnem oddihu smo nazaj v gibanju. Tokrat te vabimo, da se nam pridružiš ob metaforičnem tabornem ognju in zraven prineseš zgodbo. Kakšno? Po možnosti mavrično, po možnosti krajšo, lahko tudi o zgodovini LGBTIQ+ gibanja v Sloveniji.
11 Jan 18:30 - 20:30
Društvo DIH
Slomškova ulica 25, Ljubljana
Več o dogodku

Večer družabnih iger/Board Games Evening

Vsi obožujemo namizne igre, kot so Activity, Reaction, Dixit, Scrabble ali pa enostavno Človek, ne jezi se. Igramo jih v sredo, 20. 12., ob 17.30 na DIH-u.
 
A prideš še zadnjič letos po svojo zmago? :-)
Čakajo te slastni medenjaki in topel čaj.
20 Dec 17:30 - 20:30
Društvo DIH
Slomškova ulica 25, Ljubljana
Več o dogodku

Lgbtiq+ Wiki maraton

Vabimo vas na tretji LGBTIQ+ WIKI MARATON. Naučite se, kako prispevati k Wikipediji (v slovenskem jeziku) in sodelujte z drugimi pri pisanju o temah, povezanih s skupnostjo LGBTIQ+.
 
Možnost za priučitev pisanja v Wikipedijo boste imeli_e na samem dogodku. Tokrat ni treba imeti pripravljenega materiala, saj bomo samo dopolnjevali že obstoječe članke.
 
Vse, ki se nam boste pridružili_e, naprošamo, da v kolikor lahko, s seboj prinesete prenosni računalnik. Če ga ne morete, pa brez skrbi, saj bo nekaj računalnikov na voljo tudi na DIHU. Vabljeni!
29 Nov 17:00 - 20:00
Društvo DIH
Slomškova ulica 25, Ljubljana
Več o dogodku

Večer družabnih iger/Board Games Evening

Vsi obožujemo namizne igre in to je razlog za igranje iger, kot so Activity, Reaction, Dixit, Scrabble ali pa enostavno Človek ne jezi se. Igramo to sredo na DIHu, ob 17:30. A prideš po svojo zmago?
22 Nov 17:30 - 20:30
Društvo DIH
Slomškova ulica 25, Ljubljana
Več o dogodku

DiHopis: Enakopravnost na kolesu…in postavljanju šotorov

Vabimo na zanimivo potopisno predavanje s kolesarjenja treh nadobudnih navdušencev po Dravski kolesarski poti, z naslovom ENAKOPRAVNOST NA KOLESU…IN POSTAVLJANJU ŠOTOROV - 2 kolesarja z veliko kondicije in ena kolesarka z dosti manj - 405 km od izvira Drave do Maribora, 5 dni in veliko doživetij, pa tudi klancev in spustov, asfalta in makadama, kopanja in čudovitih razgledov, kampov in počitkov. Potopisno predavanje je brezplačno, prav tako pa prigrizki ;)
19 Oct 19:00 - 21:00
Hostel Celica
Metelkova ulica 8, Ljubljana
Več o dogodku

Vikend druženje z DIHom in OIS 2017

Pred nami je še ena super priložnost za druženje in spoznavanje novih ljudi. Na letošnje vikend druženje se odpravljamo med 13. in 15. oktobrom 2017. Tokrat ga mahnemo v počitniški dom Vojsko. Okvirna tema druženja bo: ‘zdravje‘, kljub temu pa so dobrodošle tudi vse druge teme, ki te zanimajo, te ‘mučijo’. Tako kot lani, se bomo z vsebinami na taboru prilagajali vašim željam in potrebam, zato te prosimo za čim bolj konkretne želje in predloge, kaj bi rad_a počel_a ta vikend.
13 Oct 0:00 - 23:59
Vojsko - Idrija
Vojsko 21, Idrija
Več o dogodku

Partnerji

   

>

Obiščite nas

Slomškova ulica 25
1000 Ljubljana