At Društvo DIH we strive towards the well-being and empowerment of LGBTQIA+ individuals and the community in Slovenia. We work towards better understanding, visibility, awareness and representation of LGBTQIA+ people and topics in order to fight discrimination and achieve equality and inclusion of LGBTQIA+ persons. Join us!

Stay in touch with us

Newsletter

Sign up to our newsletter and receive interesting information about new events and articles every month:

Dovoljenja

V Društvu DIH - Enakopravni pod mavrico bomo informacije, ki jih boš delil_a z nami preko tega obrazca (tvoj e-naslov), uporabili za posredovanje novic in obvestil.

Obkljukaj spodnjo opcijo, če želiš prejemati naše e-novičke v obliki e-mailov:

E-mail

Kadarkoli si lahko premisliš in se odjaviš od prejemanja naših sporočil s klikom na povezavo 'Odjava' v nogi naših sporočil, ali nas glede tega kontaktiraš na info@dih.si. S tvojimi podatki bomo ravnali spoštljivo in v skladu z zakonodajo. Za več informacij o varovanju tvoje zasebnosti obišči našo spletno stran. S klikom in prijavo se strinjaš, da lahko uporabimo tvoje podatke skladno s politiko zasebnosti.

We use MailChimp as our marketing automation platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provide will be transferred to MailChimp for processing in accordance with their Privacy Policy and Terms.

Social media

Or you can follow us on social media!

>

Visit us

Slomškova ulica 25
1000 Ljubljana