At Društvo DIH we strive towards the well-being and empowerment of LGBTQIA+ individuals and the community in Slovenia. We work towards better understanding, visibility, awareness and representation of LGBTQIA+ people and topics in order to fight discrimination and achieve equality and inclusion of LGBTQIA+ persons. Join us!

Upcoming event

Ustvarjalna delavnica / delavnica animacije

Si želiš ustvarjati? Ne glede na to ali imaš svojo idejo (javi nam za material) ali ne, si dobrodošla_el, saj bomo imeli tako par stvari že pripravljenih, imel_a pa boš možnost ustvarjati tudi čisto po lastnem navdihu. Poleg ročnih spretnosti pa se boš lahko preizkusil_a tudi v video animaciji! Ni razloga, da ne prideš. ;)
18 Jul 17:00 - 20:00
Društvo DIH
Slomškova ulica 25, Ljubljana
Learn more
All events

Stay in touch with us

Newsletter

Sign up to our newsletter and receive interesting information about new events and articles every month:

Dovoljenja

V Društvu DIH - Enakopravni pod mavrico bomo informacije, ki jih boš delil_a z nami preko tega obrazca (tvoj e-naslov), uporabili za posredovanje novic in obvestil.

Obkljukaj spodnjo opcijo, če želiš prejemati naše e-novičke v obliki e-mailov:

E-mail

Kadarkoli si lahko premisliš in se odjaviš od prejemanja naših sporočil s klikom na povezavo 'Odjava' v nogi naših sporočil, ali nas glede tega kontaktiraš na info@dih.si. S tvojimi podatki bomo ravnali spoštljivo in v skladu z zakonodajo. Za več informacij o varovanju tvoje zasebnosti obišči našo spletno stran. S klikom in prijavo se strinjaš, da lahko uporabimo tvoje podatke skladno s politiko zasebnosti.

We use MailChimp as our marketing automation platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provide will be transferred to MailChimp for processing in accordance with their Privacy Policy and Terms.

Social media

Or you can follow us on social media!

>

Visit us

Slomškova ulica 25
1000 Ljubljana