Deli Novice

Dobrodelna darila

Dobrodelna darila

Na DIHu smo se odločile_i, da letos pripravimo posebna dobrodelna darila za vse, ki ne veste, kaj podariti svojim bližnjim za darilo, se vam zdi trapasto kupovati darila, ki bodo samo nabirala prah ali želite podariti drugačno darilo. Predvsem pa tistim, ki želite s svojim darilom podpreti Društvo DIH in naše delo na področju LGBTIQA+.

Z donacijo na naš TRR in poslanim mailom s tvojimi podatki ti bomo pripravile_i poseben darilni certifikat, ki ga lahko podariš svojim bližnjim (prevzameš ga lahko pri nas na Slomškovi 25 v Ljubljani ali ti ga pošljemo po pošti). Za božič oz. novo leto, rojstni dan ali kakšno drugo priložnost.

Trenutno lahko izbiraš med tremi različnimi dizajni:

Kaj moraš narediti, da dobiš darilni certifikat?

  1. Na transakcijski račun Društva DIH: SI56 6100 0000 3595 749 nakažeš izbrani znesek (5 €, 10 €, 20 € ali 50 €), namen: donacija IME PRIIMEK, referenca SI99.
  2. Pošlješ email na info@dih.si, v katerem napišeš, kakšno donacijo si nam nakazal_a, katero ime si uporabil_a pri nakazilu, kateri darilni certifikat si izbral_a in kako bi ga rad_a prevzel_a.
  3. Če bi darilni certifikat rad_a prevzel_a na DIHu, napiši, kdaj bi se lahko oglasil_a. Če želiš, da ti ga pošljemo po pošti, nam napiši naslov, kam ti ga pošljemo.
  4. Prevzemi/prejmi darilni certifikat in z njim razveseli svoje bližnje.

Kaj bomo s tvojo donacijo? Z njo boš podprl_a naše projekte in programe, predvsem tiste aktivnosti, za katere ne prejemamo sredstev od sofinancerjev. Tvoja donacija nam bo v veliko pomoč pri zagotavljanju, da bomo še naprej delale_i kvalitetno in da bomo razvijale_i nove programe in projekte, ki bodo odgovarjali na potrebe LGBTIQA+ oseb in skupnosti.

Imaš še kakšno vprašanje? Piši nam na info@dih.si ali nas pokliči na 041 562 375.

Tvoja podpora nam veliko pomeni, saj nam omogoča večjo samostojnost in kvalitetnejše delo. Hvala.

>

Obišči nas

Slomškova ulica 25
1000 Ljubljana