Andrej Pišl, on, predsednik

andrej.pisl@dih.si

°

Ana Zupančič, ona, vodja projektov

ana.zupancic@dih.si, 041 562 375

Od leta 2015 vodja projektov na Društvu DIH, v prostem času pa se rada gibam, dobro jem, ustvarjam in rešujem sudoku. Socialna pedagoginja po izobrazbi in duši, saj me veseli delo, pri katerem lahko naredim spremembo. Sanjačica.

°

Iva van Hoek, ona, koordinatorka prostovoljk_cev

iva.vanhoek@dih.si, 051 815 476

Sem Iva, študentka psihologije, učiteljica nizozemščine in aktivistka za LGBTQIA+ pravice. Več let sem prostovoljka pri različnih LGBT+ organizacijah in od oktobra 2019 sem zaposlena na Društvu DIH. V prostem času rada grem na sprehode in se ukvarjam z glasbo.

°

Michaela Lennerová, on_a, EVS prostovoljka_ec

michaela.lennerova@dih.si

Ime mi je Michaela in imam 26 let. Sem LGBTIQA+ in veganska_i aktivist_ka, feminist_ka s Slovaške. Rada se učim tujih jezikov in potujem. Trenutno sem EVS prostovoljka_ec na Društvu DIH. S študijem Jugovzhodno- evropskih študij sem dobil_a veliko priložnosti za spoznavanje različnih kultur in na koncu sem našla_el svoj dom v Ljubljani.

°

Kiki Hristova, ona, ESC prostovoljka

kiki.hristova@dih.si

Ime mi je Kiki in sem nova ESC prostovoljka pri Društvu DIH. Moji interesi so feminizem, socialno delo, LGBTQ+ aktivizem, fotografija, kulture in potovanje. Ljubljana se mi zdi magična, zato sem vesela, da bom preživela leto 2020 tu.

°

Sinan Eğrikavuk, on, ESC prostovoljec

sinan.egrikavuk@dih.si

Ime mi je Sinan, star sem 26 let. Na DIHu prostovoljno delam preko programa ESE in sem aktivist na področju človekovih pravic. Rad kuham, spoznavam nove ljudi, gledam serije in doživljam nove kulture. Moj moto je: ‘Britney je preživela leto 2007, ti zmoreš današnji dan.’

°

Mitja Blažič, on, zunanji sodelavec

mitja.blazic@dih.si

Aktivist za človekove pravice. Nacionalni trener človekovih pravic. Soustanovitelj društva. Novinar. Verjamem v moč kritičnega razmisleka in spoštljivega dialoga. V učinkovitost sistemskih sprememb. In v vključujočo družbo, kjer je raznolikost vrednota. Moj moto: ni močnejšega človeka od krhkega.

°

Iztok Konc, on, zunanji sodelavec

°

Ekipa čudovitih prostovoljk_cev

>

Obišči nas

Slomškova ulica 25
1000 Ljubljana