Andrej Pišl, on, predsednik

andrej.pisl@dih.si

°

Ana Zupančič, ona, vodja projektov

ana.zupancic@dih.si, 041 562 375

Od leta 2015 vodja projektov na Društvu DIH, v prostem času pa se rada gibam, dobro jem, ustvarjam in rešujem sudoku. Socialna pedagoginja po izobrazbi in duši, saj me veseli delo, pri katerem lahko naredim spremembo. Sanjačica.

°

Iva van Hoek, ona, koordinatorka prostovoljk_cev

iva.vanhoek@dih.si, 051 815 476

Sem Iva, študentka psihologije, učiteljica nizozemščine in aktivistka za LGBTQIA+ pravice. Več let sem prostovoljka pri različnih LGBT+ organizacijah in od oktobra 2019 sem zaposlena na Društvu DIH. V prostem času rada grem na sprehode in se ukvarjam z glasbo.

°

Michaela Lennerová, on_a, EVS prostovoljka_ec

michaela.lennerova@dih.si

Ime mi je Michaela in imam 26 let. Sem LGBTIQA+ in veganska_i aktivist_ka, feminist_ka s Slovaške. Rada se učim tujih jezikov in potujem. Trenutno sem EVS prostovoljka_ec na Društvu DIH. S študijem Jugovzhodno- evropskih študij sem dobil_a veliko priložnosti za spoznavanje različnih kultur in na koncu sem našla_el svoj dom v Ljubljani.

°

Kiki Hristova, ona, ESC prostovoljka

kiki.hristova@dih.si

Ime mi je Kiki in sem nova ESC prostovoljka pri Društvu DIH. Moji interesi so feminizem, socialno delo, LGBTQ+ aktivizem, fotografija, kulture in potovanje. Ljubljana se mi zdi magična, zato sem vesela, da bom preživela leto 2020 tu.

°

Mitja Blažič, on, zunanji sodelavec

mitja.blazic@dih.si

Aktivist za človekove pravice. Nacionalni trener človekovih pravic. Soustanovitelj društva. Novinar. Verjamem v moč kritičnega razmisleka in spoštljivega dialoga. V učinkovitost sistemskih sprememb. In v vključujočo družbo, kjer je raznolikost vrednota. Moj moto: ni močnejšega človeka od krhkega.

°

Iztok Konc, on, zunanji sodelavec

°

Ekipa čudovitih prostovoljk_cev

>

Obišči nas

Slomškova ulica 25
1000 Ljubljana