SMS DONACIJA

Pošlji SMS sporočilo s ključno besedo Mavrica na telefonsko številko 1919; z vsakim poslanim sporočilom prispevaš 1 EUR.
Prispevajo lahko uporabnice_ki mobilnih storitev: A1, T-2 in Telemach.

Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija – Objavljeni pogoji in navodila veljajo za operaterja Telekom Slovenija, princip delovanja je podoben tudi pri ostalih ponudnikih.

 

Pošljite SMS s ključno besedo

MAVRICA

na številko 1919

 

Prenesite obrazec

DOHODNINA

Davčne_i zavezanke_ci lahko podprete Društvo DIH tako, da nam namenite delež (0,1 % – 1,0 %) dohodnine. Čisto preprosto je.
Izpolniš Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije in jo pošlješ ali osebno odneseš na pristojni finančni urad (kjer imaš stalno prebivališče).
Če si lastnica_k digitalnega potrdila, lahko to storiš tudi preko spleta na portalu eDavki.
Podatki o Društvu DIH, ki jih moraš vpisati v obrazec:

  1. Ime oziroma naziv upravičenca: Društvo DIH – Enakopravni pod mavrico
  2. Davčna številka upravičenca: 79122256
  3. Odstotek dohodnine, ki nam ga boste namenili (od 0,1 % do 1,0 %).

Lahko se oglasiš tudi v naših prostorih na Slomškovi ulici 25 v Ljubljani, kjer te čaka že delno izpolnjen obrazec, tudi odpošljemo ga mi. Ti moraš vanj vnesti le svoje podatke (ime in priimek, stalni naslov, davčna številka in pristojni finančni urad) in ga podpisati.
Brez skrbi, tvoja dohodnina se zaradi tega ne bo nič povečala – le delež sredstev, ki gre naravnost v državni proračun, se bo zmanjšal za navedeni odstotek – in ga dobimo mi, ki ga bomo uporabili za izvedbo naših programov in aktivnosti.
Več na strani eDavki in CNVOS.

UPN DONACIJA

Donacijo izvedeš z navadnim UPN plačilnim nalogom z naslednjimi informacijami:
Društvo DIH – Enakopravni pod mavrico, Slomškova ulica 25, Ljubljana
Koda namena: OTHR
Namen: Donacija
Znesek: poljuben
BIC banke prejemnika: HDELSI22
IBAN: SI56 6100 0000 3595 749
Referenca: SI00 “yyyymmdd” -> primer: SI00 20171206

 

DARILNI CERTIFIKAT

Za darilo lahko svojim bližnjim podariš poseben darilni certifikat, s katerim podpreš Društvo DIH in naše delo na področju LGBTIQA+.

Z donacijo na naš TRR in poslanim mailom s tvojimi podatki ti bomo pripravile_i poseben darilni certifikat, ki ga lahko podariš svojim bližnjim (prevzameš ga lahko pri nas na Slomškovi 25 v Ljubljani ali ti ga pošljemo po pošti). Za božič oz. novo leto, rojstni dan ali kakšno drugo priložnost.

Trenutno lahko izbiraš med tremi različnimi dizajni:

Kaj moraš narediti, da dobiš darilni certifikat?

  1. Na transakcijski račun Društva DIH: SI56 6100 0000 3595 749 nakažeš izbrani znesek (5 €, 10 €, 20 € ali 50 €), namen: donacija IME PRIIMEK, referenca SI99.
  2. Pošlješ email na info@dih.si, v katerem napišeš, kakšno donacijo si nam nakazal_a, katero ime si uporabil_a pri nakazilu, kateri darilni certifikat si izbral_a in kako bi ga rad_a prevzel_a.
  3. Če bi darilni certifikat rad_a prevzel_a na DIHu, napiši, kdaj bi se lahko oglasil_a. Če želiš, da ti ga pošljemo po pošti, nam napiši naslov, kam ti ga pošljemo.
  4. Prevzemi/prejmi darilni certifikat in z njim razveseli svoje bližnje.
 

SI56 6100 0000 3595 749

 

Slomškova ulica 25

1000 Ljubljana

SODELOVANJE Z DRUŠTVOM

Podpreš nas lahko tudi s sodelovanjem v društvu kot prostovoljka_ec ali član_ica. Kakšna je vloga članic_ov, si lahko prebereš v statutu, včlaniš pa se lahko z oddajo pristopne izjave. Odprti smo za različne ideje in načine prispevanja. Vedno iščemo nove piske_ce za Blog, prostovoljke_ce za organizacijo dogodkov ter sponzorje in partnerske organizacije za nove možnosti sodelovanja. Piši nam na info@dih.si, pokliči na telefonsko številko 041 562 375 ali pa se oglasi na Slomškovi ulici 25 v Ljubljani. Veseli bomo tvoje pobude.

Partnerji

   

>

Obišči nas

Slomškova ulica 25
1000 Ljubljana