Deli Aktivizem

Kvir papir je tu!

Kvir papir je tu!

Pred nekaj dnevi smo ti sporočile_i, da smo začele_i s projektom Povsod smo – s prostovoljstvom do večjega dosega mladih, oziroma na kratko: Povsod smo. V sklopu tega projekta bomo organizirale_i informativne stojnice po Sloveniji, izdaljale_i časopis Kvir papir, podcast All for Rainbow, ki ga lahko spremljaš na našem Youtube kanalu ter aktivnosti za starše LGBT+ oseb.

Prva številka našega novega časopisa je tu! Fizične izvode lahko najdeš v naših prostorih, do takrat pa si lahko ogledaš tudi spletni izvod spodaj.

Na sprednji strani te čaka cel kup vsebine, zate ustvarjane s strani LGBT+ oseb, na zadnji pa je veliko umetniško delo enega izmed naših uporabnikov (hvala Tai!). Glede na njegovo velikost in čudovitost, ga lahko uporabiš tudi kot poster.

Če bi želel_a pri kateri koli aktivnosti sodelovati, si toplo vabljen_a, da nas kontaktiraš preko socialnih omrežji ali pa pišeš na info@dih.si. Posebej so dobrodošla umetniška dela, ideje za prispevke za časopis in kontakti staršev, ki bi želeli sodelovati pri oblikovanju podpore z drugimi starši LGBT+ oseb.

>

Obišči nas

Slomškova ulica 25
1000 Ljubljana