Program se osredotoča na promocijo pravic, informacijsko opolnomočenje in skupnostno podporo LGBTIQA+ mladim z aktivnostmi, v katerih se mladi vključujejo v program.

Aktivno poteka spletno informiranje preko spletne strani www.dih.si o aktivnostih in programih društva, informiranje prek socialnih omrežij in profilov, prek katerih lahko mladi stopijo tudi v kontakt z nami (Facebook, Twitter, Youtube, forumi in ostale virtualne skupnosti). Redno izhaja novičnik DIHki s prispevki povezanimi z aktivnostmi društva in aktualnim dogajanjem s področja človekovih pravic mladih drugod po svetu. Spodbujamo lastno ustvarjalnost mladih in pomagamo pri obveščanju in promociji le-teh. Info točka se nahaja v prostorih društva na Slomškovi ulici 25 v Ljubljani, kjer so na voljo informacijske brošure, letaki, informacije o aktivnostih, dogodkih na področju LGBTIQA+ in človekovih pravic.

Program podpirajo Ministrstvo za zdravje, Erasmus+ programi za mlade (preko nacionalne agencije Movit), FIHO, Mestna občina Ljubljana – Oddelek za mladino in Oddelek za zdravje in socialno varstvo.

Partnerji

   

>

Obišči nas

Slomškova ulica 25
1000 Ljubljana